Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тернопільський окружний адміністративний суд із робочим візитом відвідали німецькі судді

21 листопада 2017, 12:17

Тернопільський окружний адміністративний суд із робочим візитом, в рамках українсько-німецького семінару з актуальних питань здійснення адміністративного судочинства, що відбувається 20-21 листопада 2017 року в місті Тернополі, відвідали Президент Конституційної судової палати та Вищого Адміністративного суду землі Рейнланд-Пфальц Ларс Брокер та Президент Адміністративного суду в м. Трір Георг Шмідт.

Німецькі колеги зустрілися із суддями та працівниками апарату Тернопільського окружного адміністративного суду, побували в судовому засіданні, ознайомились із умовами роботу працівників та суддів.

На завершення, іноземні судді взяли участь у спільній нараді, що відбулась в Тернопільському окружному адміністративному суді, на якій поділились враженнями від українського адміністративного судочинства, діяльності Тернопільського окружного адміністративного суду та побажали своїм колегам успіхів у всіх починаннях, натхненно праці над реформуванням українського адміністративного судочинства, створення нових стандартів правосуддя, що стоятиме на сторожі прав та інтересів українських громадян і суспільства в цілому.

 

За повідомленням прес-служби суду