Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! Засідання по справі екс-депутата ВРУ Єфремова Олександра можна дивитися он-лайн

10 лютого 2017, 09:28

 УВАГА! Засідання по справі екс-депутата ВРУ Єфремова Олександра можна дивитися он-лайн на офіційному Youtube каналі "Судова влада України"

https://www.youtube.com/watch?v=G3Wqe8UdBOc

Нагадуємо, 8 та 09 лютого 2017 року Старобільський районний суд Луганської області у складі колегії суддів: головуючого судді Пелиха Олександра Олександровича, суддів Ткач Олени Валеріївни та Кудрявцева Ігоря Володимировича, продовжив слухання підготовчого судового засідання по справі Єфремова Олександра, який обвинувачується за ч.3 ст. 27, ст.341, ч.3 ст. 110, ч.1 ст.258-3, ч.1 ст.111 КК України. Захисники Олександра Єфремова заявили клопотання в порядку статті 206 КПК України про звільнення обвинуваченого з-під варти, як такого, що незаконно позбавлений свободи та тримається під вартою. Судом у задоволенні вказаного клопотання було відмовлено.
Клопотання захисників обвинуваченого про надання дозволу суду на прийняття участі обвинуваченим у судовому засіданні поза межами кабіни, застосовуючи практику Європейського Суду з прав людини, суд задовольнив. В подальшому обвинувачений Єфремов Олександр буде приймати участь у судових засіданнях, сидячи поряд зі своїми захисниками.

Додатково повідомляємо, що на даний час стосовно обвинуваченого Єфремова діє запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.