Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чернігівський окружний адміністративний суд повідомляє про тимчасове призупинення направлення поштової кореспонденції

18 жовтня 2021, 13:58

Чернігівський окружний адміністративний суд повідомляє про тимчасове призупинення направлення поштової вихідної кореспонденції учасникам судового процесу у зв’язку з обмеженим фінансуванням суду для закупівлі знаків поштової оплати.

З метою своєчасного отримання інформації та документів по справах просимо використовувати альтернативні засоби для отримання інформації від суду. Так, за письмовою заявою учасника судового процесу, який не має офіційної електронної адреси, текст виклику (повідомлення) надсилатиметься йому судом електронною поштою, факсимільним повідомленням, телефонограмою, текстовим повідомленням з використанням мобільного зв’язку на відповідну адресу електронної пошти, номер факсу, телефаксу, телефону, зазначені у відповідній письмовій заяві.

Процесуальні документи можуть направлятися в електронному вигляді на електронну адресу, вказану у відповідній письмовій заяві.

Також учасники судового процесу можуть скористатися підсистемою «Електронний суд» за допомогою зареєстрованого Електронного кабінету. Вказана підсистема забезпечує обмін процесуальними документами (надсилання та отримання документів) в електронній формі між судами, органами та установами системи правосуддя, між судом та учасниками судового процесу, між учасниками судового процесу.

Крім того, отримати процесуальні документи учасники судового процесу можуть особисто в приміщенні суду з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.

Засоби зв’язку із судом:

поштова адреса суду: вул. Київська, буд. 23, м. Чернігів, 14005;

електронна поштаinbox@adm.cn.court.gov.ua;

телефон/факс: (0462) 66-55-00, (0462) 66-55-02;

підсистема «Електронний суд».

Нагадуємо, що судові рішення суду можна переглянути в Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Ознайомитися з датою призначення справи до розгляду можна на вебсайті Чернігівського окружного адміністративного суду в розділі «Громадянам» – «Список судових справ, призначених до розгляду». 

Інформацію про виклики осіб у судові засідання можна переглянути у тому ж розділі «Громадянам» – «Оголошення про виклик особи, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якої невідоме». 

Просимо з розумінням поставитися до ситуації, яка склалася, та приносимо вибачення за тимчасові незручності. Відправлення поштової кореспонденції буде відновлено після забезпечення достатнього обсягу фінансування суду.

Чернігівський окружний адміністративний суд