Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Дніпропетровського апеляційного господарського суду взяла участь у семінарі з обговорення питань змін до Господарського процесуального кодексу України та нової системи судоустрою України

31 січня 2018, 16:16

    30 січня 2018 року Головним територіальним управлінням юстиції у Дніпропетровській області було проведено семінар тему на тему: «Аналіз змін до Господарського процесуального кодексу України. Нова система судоустрою України». Захід відбувся для працівників юридичних служб (юрисконсультів) територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів Дніпропетровської обласної державної адміністрації, державних підприємств, установ, організацій та державних господарських об`єднань, а також працівників місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.

    У семінарі у якості доповідача прийняла участь суддя Дніпропетровського апеляційного господарського суду Коваль Любов Анатоліївна,  яка висвітлила основні позиції щодо практики застосування зміненого Господарського процесуального кодексу України та окремо розкрила особливості представництва інтересів органів державної влади та органів місцевого самоврядування в господарських судах, враховуючи зміни до чинного законодавства України.

    Крім цього, під час заходу було висвітлено  питання щодо змін у судовій системі України, а також презентовано запроваджений Міністерством юстиції України загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!».

    Більш детальна інформація на сайті Головного територіального управління юстиції в Дніпропетровській області. (http://www.obljust.gov.ua/index.php?page_name=news-3668.html)

За повідомленням прес-служби суду