Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

13 лютого 2018 року відбудеться зустріч представників Кременчуцького райсуду з начальником районної виконавчої служби

08 лютого 2018, 10:59

13 лютого 2018 року о 09:00 годині  в приміщенні Кременчуцького районного суду Полтавської області, який розташований за адресою вул. Майора Борищака, 31, м. Кременчук,  в рамках проекту «Я маю право» відбудеться робоча зустріч суддів та працівників апарату суду з начальником Кременчуцького районного відділу державної виконавчої служби  ГТУЮ в Полтавській області Дусмурадовою Л.Ю. на тему  «Новели Закону України «Про виконавче провадження».

У рамках зустрічі планується обговорити  питання щодо набрання чинності новим Законом України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів.

З  метою підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий  спосіб  начальник  Кременчуцького районного відділу ДВС Дусмурадова Л.Ю. презентує проект Міністерства юстиції у співпраці  з системою безоплатної правової допомоги та територіальними органами  юстиції та підтримки програми USAID «Нове правосуддя», БФ Відображення, інших донорів та партнерів  «Я маю право»,  надасть  інформацію про його мету, цілі, програму реалізації та надасть відповіді на запитання журналістів та громадян щодо виконання судових рішень  та  застосування програми проекту «Я маю право».

 За повідомленням прес-служби суду