Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Помічник судді апеляційного суду Миколаївської області став співавтором юридичного видання «Слово Національної школи суддів України»

08 лютого 2018, 12:28

Вийшов черговий випуск фахового загальнодержавного науково-практичного та науково-методичного юридичного видання «Слово Національної школи суддів України» № 3 (20) 2017.

До випуску увійшли наукові статті за рубриками «Суддівська освіта», «Права людини», «Судова реформа», «Верховенство права», «Організація судочинства», «Права людини і громадянина», «Адміністративне право та процес», «Цивільне право», «Кримінальне процесуальне право» та новини про діяльність установи. Із повним текстом журналу Ви можете ознайомитись тут.

В якості автора однієї зі статтей збірки під назвою «Питання доцільності використання медіації під час вирішення комерційних спорів» виступив помічник апеляційного суду Миколаївської області Кирило Недо.

 

 

К.А.Недо працює в апеляційному суді Миколаївської області з 1 грудня 2010 року. Закінчив Національний університет «Одеської юридична академія» за спеціальністю «Правознавство» і це вже друга стаття, яка вийшла під його авторством у цьому ж виданні.

Національна школа суддів України запрошує авторів опублікувати власні наукові статті у фаховому журналі. Публікація статей безкоштовна.

З вимогами до наукових статей можна ознайомитись тут.

 

За повідомленням прес-служби суду