Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Краматорським міським судом Донецької області обрано запобіжний захід стовно підозрюваного у зґвалтуванні 11- річної дівчинки

08 лютого 2018, 17:04

     07 лютого 2018 року слідчим суддею Краматорського міського суду було підтримано  клопотання старшого слідчого СВ Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою особі, якою було скоєно особливо тяжкий злочин.

     Нагадуємо, що 04.02.2018р. біля 18-00 годин неодноразово судимий чоловік прийшов в гості до колишньої співмешканки де, залишившись на одинці з 11-річною донькою господарки та користуючись її безпорадним станом, зняв з останньої  білизну та вступив з нею в статеві зносини з  неприродним способом. Закінчити статевий акт йому завадило повернення хлопчика, котрий в той день за проханням матері доглядав за дівчинкою та її 8-річним братом.

     Однак зловмисник не відмовився від злочинних намірів та під приводом пригостити солодощами відвів дівчинку до квартири своїх знайомих, де  задовольнив статеву пристрасть  з дитиною у неприродній формі. 

     Міру запобіжного заходу підозрюваному обрано строком на 60 діб.

За повідомленням прес-служби суду