Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Немирівському райсуді Вінницької області проведено "День відкритих дверей"

24 квітня 2018, 16:39
24 квітня 2018 року Немирівський районний суд вкотре «відкрив двері» для відвідувачів. Гостями суду були учні  9-х  класів Немирівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей".
         Учасників дня відкритих дверей радо зустріли керівник апарату Клюєв О.О. та заступник керівника апарату  Гулевата Л. В., які розповіли про роботу судів, структуру Немирівського районного суду, апарат суду, про роботу помічників суду та секретарів судових засідань, а також про офіційний веб-сайт Немирівського районного суду Вінницької області, який можна переглянути на порталі «Судова влада України». Розповіли про порядок розгляду справ у режимі відеоконференції. Діти дізнались, що судові засідання в суді відбуваються відкрито, що доступ до рішень суду є також вільним для громадян, всі судові рішення вносяться до Єдиного державного реєстру судових рішень.
       Молодь була присутня у судовому засіданні при розгляді кримінальної справи під головуванням судді Алєксєєнка В.М., мали можливість спостерігати за роботою професійного судді.
       Наприкінці заходу керівник апарату відповів на запитання учнів, побажав їм успіхів, діти в свою чергу виявили бажання відвідувати такі заходи в майбутньому та висловили подяку керівництву суду за проведений захід.
 
За повідомленням прес-служби суду