Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Репортери «ТРК Україна» зняли спецрепортаж про робочий день судді Шевченківського районного суду міста Києва

24 квітня 2018, 17:01

Сьогодні за ініціативи представників телеканалу «ТРК Україна» у Шевченківському районному суді міста Києва відбулась зйомка одного робочого дня із суддями-спікерами суду Антонюк Мариною Станіславівною та Фроловою Іриною Вікторівною.  В процесі зйомки журналісти мали змогу детально ознайомитися з роботою суду.  А саме: ознайомитися з роботою відділу документального обігу, контролю та забезпечення розгляду звернень громадян (загальна канцелярія), відвідати архівне приміщення суду. У ході екскурсії приміщенням суду представники ЗМІ мали можливість задавати питання працівникам суду та отримати розгорнуті відповіді на них.

 

Окрім цього журналістам  було надано можливість бути присутніми безпосередньо під час судових засідань з розгляду цивільної справи та кримінального провадження. Окрему увагу під час проведення  зйомки журналістами було присвячено розмові із суддями-спікерами на тему «Робочий день судді – який він».

 

По закінченню робочого дня суддями та журналістами було узагальнено роботу проведену протягом дня, судді-спікери та журналісти обмінялися враженнями від процесу співпраці.  

 

За повідомленням прес-служби суду