Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Днем захисників і захисниць України!

13 жовтня 2021, 17:09

Вища рада правосуддя вітає

із Днем захисників і захисниць України!

У цей день наша країна відзначає особливе свято – ми вшановуємо усіх, хто захищає нашу Батьківщину та з гордістю згадуємо перемоги нашого героїчного народу.

Сьогодні висловлюємо щиру подяку людям, для яких поняття мужності, гідності, відданості своїй професії наповнені справжнім змістом, які часто навіть ціною власного життя стоять на захисті суверенітету й територіальної цілісності України.  

Щиро сподіваємося, що слово «мир» міцно закріпиться у нашій мові, щоб захисники разом з усім українським народом раділи розквіту нашої Вітчизни, щоб любов і злагода панували у кожній родині.

Низький уклін за ваші небайдужі серця, за відвагу та патріотизм. Ви – наша гордість!

Зі святом!

 

Привітання Голови РСУ з Днем захисників і захисниць України

Шановні колеги! Вельмишановні, дорогі співвітчизники!

Від імені Ради суддів України та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України!

З 2014 року, коли весь український народ став на захист держави від російської агресії, коли наше покоління відчуло і зрозуміло, якою реально буває війна, відбулося усвідомлене відновлення історичної справедливості - вшановувати захисників рідної землі в день святої Покрови Пресвятої Богородиці – світлим і радісним днем заступниці Українського козацтва, народу та війська.

У цей день ми схиляємо голови в пам'ять про тих Героїв, які загинули на Сході України, захищаючи нашу незалежність та свободу, складаємо глибоку шану батькам, які виростили й виховали таких дітей.

Всім ветеранам, захисникам і захисницям, воїнам запасу зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди та достатку.

З Днем захисників і захисниць України, з Днем Українського козацтва! Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці і річницею заснування УПА!

Тільки з вами все буде Україна! Слава вам! Слава Україні!

З повагою 

Голова Ради суддів України Богдан Моніч

 

Привітання т.в.о. Голови ДСА України з Днем захисників і захисниць України

 Шановні колеги!

Від імені Державної судової адміністрації України та від мене особисто прийміть найщиріші привітання з Днем захисників і захисниць України!

У цей день Україна відзначає три славетних свята – День захисників України, День Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Всіх їх об'єднує одне – глибока віра в непоборність нашої сили, духу, звитяги, героїзму, жертовності та всеосяжної любові до своєї землі, держави, батьків, дітей, рідних – всіх тих, за чиє щасливе майбутнє ми готові віддати найдорожче, що є у кожної людини – життя.

Будьте здорові і щасливі, добра вам і достатку в родинах, бережіть себе та Україну.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою

т. в. о. Голови ДСА України Олексій Сальніков

 

Привітання Голови Служби судової охорони Валерія Бондаря 

з нагоди Дня захисників і захисниць України

 Шановні співробітники та працівники Служби судової охорони!

Дорогі бойові побратими! Дорогі українці!

Для всіх українців 14 жовтня – особливий день, який поєднав одразу три свята: Покрову Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисників і захисниць України.

Споконвіку українці зверталися до Пресвятої Богородиці за заступництвом і вважали її своєю небесною покровителькою, а козацька слава, що є нашою національною гордістю й історичним спадком, завжди надихає нас рухатися лише вперед до перемог.

І сьогодні ми звертаємося до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне та щасливе майбутнє нашого народу. Ми згадуємо і схиляємо голови перед подвигом кращих синів та дочок України, які поклали своє життя на вівтар боротьби за незалежність і свободу нашої держави.

Велика вдячність та повага всім, хто зараз боронить мир і спокій в Україні! Немає сильнішого солдата, який воює за свободу свого народу, за Богом дану землю, за рідну державу.

Нехай щира любов до України та свого народу наповнює серця захисників і захисниць нашої держави незламною вірою в щасливе майбутнє Батьківщини!

Слава Україні!