Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Автозаводському райсуді м. Кременчука студенти юридичних факультетів проходять виробничу практику

09 лютого 2018, 14:56

З 02 лютого 2018 року  у Автозаводському суді проходять виробничу практику студенти 3-х, 4-х курсів юридичних факультетів вищих навчальних закладів України, зокрема Національного університету «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого», коледжу Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського,  Ірпінського державного коледжу економіки та права.

Метою проходження виробничої практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань, отриманих студентами в процесі вивчення певного циклу теоретичних дисциплін, набуття практичного досвіду.

Студенти мають можливість безпосередньо ознайомитись із завданням та діяльністю суду, з повноваженнями та роботою помічників суддів, секретарів судового засідання, канцелярії та архіву суду.

Крім того,  студентам надано можливість бути присутніми у судових засіданнях, де вони ознайомляться  з порядком провадження цивільного, адміністративного та кримінального судочинства.              

Керівник практики та працівники суду діляться своїм досвідом з майбутніми юристами та допомагають у здобутті практичних навичок.       

 

За повідомленням прес-служби суду