Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Роздільнянському районному суді проведено навчання з комп'ютерної грамоти  

20 липня 2018, 16:56

       20 липня 2018 року в Роздільнянському районному суді Одеської області відбулось навчальне заняття  з працівниками апарату суду з питань покращення професійних навиків  порядку використання ресурсів локальної комп’ютерної мережі. 

        Під час проведення даного заходу судовим розпорядником  Явдощуком Р.В. було доведено до відома працівників апарату суду Положення про порядок використання ресурсів локальної комп’ютерної мережі в Державній судовій адміністрації України, територіальних управліннях Державної судової адміністрації України, місцевих та апеляційних судах загальної юрисдикції (далі-Положення), яке затверджено наказом ДСА України №164 від 04 грудня 2013 року.

      Слід зауважити, що доповідач акцентував увагу присутніх на правах та обов’язках користувачів мережі, а також, що для нормального забезпечення функціонування Мережі працівники апарату суду зобов’язані дотримуватися вимог Положення та неухильно слідувати рекомендаціям Адміністратора.

      Вважаємо за необхідне зазначити, що під час даного навчання, працівники апарату суду підвищили свої професійні навички щодо порядку використання ресурсів локальної комп’ютерної мережі.

 

 

 

  

За повідомленням прес-служби суду