Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Господарському суді Вінницької області розпочав роботу оновлений Інформаційний кіоск  

22 жовтня 2018, 12:27

Шановні відвідувачі Господарського суду Вінницької області!

Звертаємо Вашу увагу, що на першому поверсі суду розпочав роботу оновлений програмно-апаратний комплекс «Інформаційний кіоск».

Інформаційний кіоск - це комп'ютеризований високотехнологічний пристрій з встановленим спеціальним програмним забезпеченням та сенсорним екраном, використання якого не потребує від користувача спеціальної підготовки і навичок роботи з комп'ютером.

За допомогою даного комплексу, що розташований поруч із канцелярією першого поверху, Ви отримуєте доступ до офіційного веб-порталу Судової влади України, сайту Господарського суду Вінницької області та можете самостійно отримати інформацію про стан розгляду справ, інформацію та банківські реквізити для сплати судових витрат при зверненні до Господарського суду Вінницької області, розміщення кабінетів та залів судових засідань в суді.

Також Інформаційний кіоск надає можливість ознайомитися з повними текстами судових рішень Господарського суду Вінницької області, внесених до Єдиного державного реєстру судових рішень.

Керування інформаційним кіоском здійснюється простим дотиком пальця до сенсорного екрана.

Для отримання інформації необхідно звернутись до головного меню Інформаційного кіоску, яке складається з 6 пунктів, в кожному з яких міститься відповідна інформація. Вибравши потрібний пункт головного меню, слід натиснути на зображення кнопки.

 

Також нагадуємо, що на першому поверсі суду розташовані інформаційні стенди із графіком розгляду справ суддями Господарського суду Вінницької області, графіком прийому громадян керівництвом суду, інформацією про  сплату судового збору та реквізитами останнього, а аткож іншою актуальною інформацією. 

 

Окрім того, якісну та оперативну інформацію щодо адрес та контактних телефонів судових установ, що входять до складу Верховного Суду, розкладу роботи та розкладу прийому громадян; інформацію про стан розгляду судових справ; оперативне інформування учасників судового процесу про етапи руху справи; консультацію що до умов подання та реєстрації звернень та запитів до судових установ; інформацію про умови розрахунку судового збору та можливі способи його сплати; інформацію про перелік можливих державних та приватних установ, що надають правову (безкоштовну або на платній основі) допомогу в разі виникнення юридичних питань; можливість залишити своє побажання щодо покращення якості роботи судових установ, можна отримати з єдиного централізованого  інформаційного джерела, зателефонувавши за єдиним безкоштовним номером 0 800 501 492.

Отримати консультацію фахівців Єдиного інформаційно довідкового центру Судової влади України можливо: у  понеділок-четвер, з 9:00 до 18:00. У п’ятницю - з 9:00  до 16:45. 

Інформація в  автоматичному режимі надається центром цілодобово.

 

За повідомленням прес-служби суду